Ejbyhus er Glostrup Kommunes skole- og dagbehandlingstilbud for børn med store emotionelle og adfærdsmæssige vanskeligheder. Det er børn, der af forskellige årsager har det vanskeligt med at fungere i kammeratskabsgruppen og/eller at fungere i undervisningen. I Ejbyhus går der både børn med diagnoser og børn uden. En del af børnene bliver udadreagerende, når de bliver frustrerede.

Ejbyhus har plads til 17 børn i alderen mellem 6 og 13 år. Arbejdet med børnene tager udgangspunkt i det enkelte barns vanskeligheder og faglige standpunkt.

Vi arbejder med at udvikle barnets evner til at være i en relevant relation både med voksne og børn, og for nogle børns vedkommende, at gøre dem undervisningsparate. Hverdagen er lagt i faste rammer og vi arbejder med udgangspunkt i det enkelte barns særlige behov og kompetencer.

Der er et tæt samarbejde med forældrene, og vi forventer, at alle forældre deltager i udvidet forældresamarbejde.

Ejbyhus bor på adressen Ejby Mosevej 13, 2600 Glostrup. Vi er et tilbud under Glostrup Kommune og hører til i Center for Børn, Unge og Familier.

Kan mit barn gå i Ejbyhus?

Elever til Ejbyhus skal visiteres efter en indstilling fra sagsbehandleren i Familieafsnittet i samarbejde med psykologen på barnets skole. Hvis du vil vide mere om Ejbyhus, kan du kontakte os, Familieafsnittet eller psykologen på det undervisningssted, dit barn er tilknyttet.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Du kan ringe til os på telefon 4346 8546 eller sende en mail til ejbyhus@glostrup.dk.